13mrt

Opmerkelijk politiek debat Bloemendaal

14:44 |

Gisterenavond een opmerkelijk politiek debat in Vogelenzang. Peter Boeijink van de VVD Bloemendaal zei het volgende tegen de aanwezigen: u moet Liberaal Bloemendaal niet geloven dat zij samen met Groen Links de enige partijen zijn die tegen de Duinpolderweg zijn. Wij zijn allemaal tegen de Duinpolderweg.Met deze stelling waren D66 en CDA, die samen met de VVD in het college zitten van Bloemendaal het volkomen eens. PvdA die niet in het college zit, meldde nog dat deze partij voorstander is van het doortrekken van de N207 naar de N206.

Onze conclusie is nu dat de collegepartijen het blijkbaar volledig eens zijn geworden, 6 dagen voor de verkiezingen, dat de Duinpolderweg een onzinproject is. Daarom vragen wij deze partijen om dit kenbaar te maken aan de VVD gedeputeerden van Noord-Holland en Zuid-Holland en aan de bestuurders die deelnemen aan het BBO (=Breed Bestuurlijk Overleg). Dan is dat tenminste echt helder en kunnen we van nu af aan verwachten dat deze partijen ook de hakken in het zand blijven zetten. En dat niet alleen zo kort voor de verkiezingen maar ook de komende 4 jaar. We verwachten nu eindelijk een keer echte actie van deze collegepartijen en niet alleen maar mooie beloften die strak weer als sneeuw voor de zon verdwijnen na 19 maart.

Tot slot: mevrouw Schep is beoogd wethouder voor D66 en de heer Kokke is beoogd wethouder voor de VVD. Dan weet u waar u aan toe bent de komende vier jaar.

Niet door het bos is een initiatief van Stichting Bescherming Erfgoed Zuid - Kennemerland