27mrt

Persbericht GroenLinks Bloemendaal

08:41 |

GroenLinks PERSBERICHT 25 maart 2014 Een opmerkelijk persbericht, de moeite waard om te lezen! GroenLinks zegt dat er maar 1 coalitie mogelijk is en dat is die van VVD/D66/GL. Alleen die coalitie zal volgens GroenLinks zorgen voor een stabiel bestuur in Bloemendaal. Zo kan het gebeuren dat een partij met net iets meer dan 10% van de uitgebrachte stemmen, de koers bepaalt voor de toekomst. Hoewel GroenLinks eerst nog bang was haar bestaansrecht te verliezen, zijn de rollen nu omgedraaid. GroenLinks kiest voor VVD en voor D66. Het is waar dat GroenLinks veel overeenkomsten vertoont met de VVD en D66. Als voorbeeld noemen wij de bouw van het nieuwe gemeentehuis waarmee een enorm bedrag gemoeid is. Dit plan heeft de steun van deze drie partijen.

Stabiel = standvastig, vast, vaststaand. De ervaring leert dat veel zaken die spelen in de gemeente van te voren al vaststaan. Een andere opvatting werd voor kennisgeving aangenomen. Alleen al het Duinpolderwegdossier is een drama dat zijn weerga niet kent, maar het nieuwe gemeentehuis is ook een heikel onderwerp. Maar goed, GroenLinks heeft duidelijk gekozen voor deze vorm van ‘stabiliteit’ en de kiezer moet het daarmee doen. Voor wat betreft D66 verwijzen wij u nog naar de flyer die op de mat viel, een paar dagen voor de verkiezingen. De regionale belangen van de Haarlemmermeer staan voorop. Van de VVD weten wij dat deze partij voor de Duinpolderweg heeft gekozen.

Voor alle mensen die zich zorgen maken over de Duinpolderweg is dit al met al geen goed nieuws. Flyer voorzijde  D66063flyers gedaan062Kiezen voorbij

 

Niet door het bos is een initiatief van Stichting Bescherming Erfgoed Zuid - Kennemerland