13jun

Vergadering commissie grondzaken Bloemendaal

16:10 |

https://gemeenteraad.bloemendaal.nl/Vergaderingen/Commissie-Grondgebied/2014/10-juni/20:00

Als u op de bovenstaande link klikt, dan krijgt u de agenda van de Commissie Grondgebied Bloemendaal van afgelopen dinsdagavond in beeld. Onder punt 8, Rondvraag, vanaf minuut 22.43 tot en met minuut 29.10 worden door de lokale partij Hart voor Bloemendaal enkele vragen gesteld over de busrit die op 5 juni door de provincie NH en ZH werd georganiseerd voor raadsleden en wethouders mbt het Duinpolderwegproject. Deze vragen betreffen:

  1. Het amendement dat in ZH is aangenomen in december 2013 om het zoekgebied uit te breiden tot de N207 (waarbij ook het alternatief van het doortrekken van de N207-N206 in beeld komt)
  2. De notulen van het Breed Bestuurlijk Overleg weer openbaar worden gemaakt, zodat iedereen kennis kan nemen van wat er tijdens deze vergaderingen door bestuurders wordt gezegd over dit project.

De kersverse wethouder Marjolein de Rooij heeft beloofd dit mee te zullen nemen tijdens de eerstvolgende vergadering van het Breed Bestuurlijk Overleg.

Verder is het natuurlijk van belang dat het pakket NOG Beter integraal wordt getoetst en niet slechts een enkel onderdeel uit dat pakket, want het pakket is vooral waardevol als het ook als totaal pakket wordt behandeld. Het pakket NOG Beter is ook voor de Haarlemmermeer het beste alternatief. Want wat heeft Hoofddorp aan het stukje weg tussen de Zilk en de Ringvaart? Helemaal niets. Dat heeft de voormalig wethouder Van Bezuijen zelf ook al toegegeven.

 

Niet door het bos is een initiatief van Stichting Bescherming Erfgoed Zuid - Kennemerland