16feb

VVD in de Haarlemmermeer

16:05 |

Heeft u zin in een politiek debat? Dan kunt u terecht bij de VVD in de Haarlemmermeer. Zie hieronder het bericht van de site van de VVD Haarlemmermeer. Niet dat wij nieuwsgierig zijn naar de drammerige boodschap van mevrouw Post. Bij de start van de verkiezingscampagne op 2 februari sprak zij over de speerpunten van de VVD voor de komende vier jaar: mobiliteit, mobiliteit, mobiliteit. De VVD moet eerst maar eens leren wat goede manieren zijn. Geen foute declaraties, geen ondemocratische besluitvorming, klachten fatsoenlijk behandelen etc etc. Hier publiceren wij nog een keer onze brief aan het bestuur van de VVD: klacht hoofdbestuur VVD Nooit meer iets op gehoord.

In ieder geval blijft Post wel stug op koers met het totaal uit de klauwen gelopen project Duinpolderweg. We wachten 18 maart af. Dan zal blijken of er nog voldoende steun is voor de koers van de VVD. Misschien dat D66 met wie de VVD in de provincie een lijstverbinding heeft, kan helpen? Kiezen voorbij

VVD Haarlemmermeer organiseert politiek café over Duurzaamheid, Mobiliteit en Schiphol

Op 16 februari 2015 zijn Elisabeth Post (gedeputeerde en lijsttrekker VVD Noord-Holland) en Derk Reneman (wethouder Financiën van Haarlemmermeer) de sprekers op het eerste politieke café dat VVD Haarlemmermeer in 2015 organiseert. Er wordt gesproken over drie actuele thema’s: duurzaamheid, mobiliteit en Schiphol. Bij het eerste onderwerp zullen de duurzame initiatieven Windmolenpark Haarlemmermeer Zuid en initiatief Zonneweide voor voldoende discussie zorgen gezien het feit dat de VVD Haarlemmermeer en de provincie daar verschillende ideeën over hebben.

Het onderwerp mobiliteit staat in het teken van de omlegging van de A9 en de afwaardering van de Schipholweg. Als derde zal er worden gediscussieerd over de groei van Schiphol. Een thema dat met het laatste nieuws van de Alderstafel ook zeer actueel is.

Gezien de actualiteit van de thema’s en de gasten belooft het een zeer interessante avond te worden waarbij het debat zo maar onverwachte wendingen kan nemen.
Eenieder is van harte welkom!

Datum: maandag 16 februari 2015
Tijd: 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur)
Locatie: Hotel-restaurant De Beurs, Kruisweg 1007 in Hoofddorp 

Niet door het bos is een initiatief van Stichting Bescherming Erfgoed Zuid - Kennemerland